Ontdek het degelijke vakwerk van Rob Leus


Inzetbaar voor tal van werkzaamheden

Woningbouw

Wilt u meer ruimte in huis voor bijvoorbeeld een eethoek, kantoor of speelruimte? U hoeft niet direct te verhuizen! Een aanbouw aan uw woning is dan een uitstekende oplossing.

Nokverhoging

Wilt u bovenin uw woning, op de vliering of zolder extra ruimte creëren voor bijvoorbeeld een slaapkamer of hobbyruimte? U kunt dan kiezen tussen een dakkapel of een nokverhoging. Een dakkapel is echter niet altijd mogelijk. In dat geval is een nokverhoging de ideale oplossing. Timmerbedrijf Rob Leus denkt graag met u mee.

Dakkapel

Timmerbedrijf Rob Leus maakt uw dakkapel geheel op maat. Degelijk vakwerk en snel geplaatst. Informeer naar de scherpe prijzen!

Erkers

Een erker levert niet alleen een grotere woonkamer op, maar is tevens de manier om uw woning te verfraaien. Een erker is immers een blikvanger van uw woning.

Interieur betimmeringen

Haal meer uit uw woning! Ook u heeft vast wel zo'n ruimte in huis of in uw schuur waar u veel meer mee zou kunnen doen. Wellicht gebruikt u deze ruimte nu alleen voor opslag, omdat het er veel te koud en te ongezellig is om er te slapen of te werken. De ruimte zou geïsoleerd en afgetimmerd kunnen worden zodat er een functionele slaap- hobby- werk- of studeerkamer ontstaat. Timmerbedrijf Rob Leus denkt graag met u mee en maakt kastwanden, trappen, deuren, lambrisering en andere authentieke betimmeringen. 

Houten garagedeuren

Bent u op zoek naar een garagedeur met een natuurlijke uitstraling die beter bij uw woning past? Een houten garagedeur is vaak een ideaal alternatief voor een tochtige ongeisoleerde stalen kanteldeur.

Overkappingen | Veranda's

Langer genieten van het buitenseizoen? Dit kan middels een sfeervol ingerichte overkapping. Op maat gemaakte overkappingen is een specialiteit van Timmerbedrijf Rob Leus! We maken er samen met u graag iets moois van!

Tal van werkzaamheden

Timmerbedrijf Rob Leus werkt niet alleen aan woningen. Ook voor een tuinhuis of schutting bent u hier aan het juiste adres. Renovatie van dakgoten, inclusief betimmering en boeien? Ook die klus kan Rob Leus aan. Informeer vandaag nog naar degelijk vakwerk voor een zeer concurrerende prijs!